2023 Warmste Dorp

Het warmste dorp, Engsbergen.

Op zaterdag 30 september 2023 organiseren de Engsbergse Bergvrienden in samenwerking met een aantal Engsbergse verenigingen een benefietavond.


Die avond zullen een aantal optredens georganiseerd worden met een dubbel doel: enerzijds willen we uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen voor een goed doel, maar anderzijds willen we ook de samenwerking tussen de Engsbergse verenigingen en inwoners een positieve impuls geven.  Er hebben ondertussen al een aantal verenigingen en inwoners toegezegd te willen meewerken aan deze avond


Wat staat er op het programma?

 

Benefietavond, zaal ’t Goor vanaf 19.00u:  

Hier willen we de Engsbergse (en uitgebreide…) gemeenschap bijeen brengen om samen te feesten en te zingen.

We starten de avond met Jeugdhamonie Movimento.

Nadien neemt de lokale groep “Boer en Tuinder” over.  Als we het concept achter Boer & Tuinder in één woord zouden moeten omschrijven, zouden we zeggen: FEEST! Maar, Boer en Tuinder is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een rijkgevuld programma met muziek, aan elkaar geweven door een uniek concept: het boerenleven.

Daarna gaat SoulTwister ons meenemen in hun verhaal.

 Om de avond jeugdig af te sluiten komt nog een Engsbergse DJ in actie.


De volledige winst van deze avond zal geschonken worden aan LIFE FOR BAS.

Meer info vind je op onze pagina "Voor Bas"

Meer info:
 
Facebook: Bergvrienden Engsbergen
Boer & Tuinder: elinys.wixsite.com/boer-en-tuinder

Nog vragen?

Mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Navigatie