2019 Warmste Dorp

Het warmste dorp, Engsbergen.

Op zaterdag 23 november 2019 organiseren de Engsbergse Bergvrienden in samenwerking met een aantal Engsbergse verenigingen een benefietavond.


Die avond zullen een aantal optredens georganiseerd worden met een dubbel doel: enerzijds willen we uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen voor een aantal goede doelen, maar anderzijds willen we ook de samenwerking tussen de Engsbergse verenigingen en inwoners een positieve impuls geven.  Er hebben ondertussen al een aantal verenigingen en inwoners toegezegd te willen meewerken aan deze avond


Wat staat er op het programma?

Benefietavond, zaal ’t Goor vanaf 19.00u:  

Hier willen we de Engsbergse (en uitgebreide…) gemeenschap bijeen brengen om samen te feesten en … te zingen.  We starten de avond nl. met een samenzang sessie met Allez,Chantez!
Allez, Chantez! ontwikkelde het meest laagdrempelige concept om mensen samen te laten zingen. Door hun aanpak kan een open en ongedwongen sfeer zorgen voor een versterkte verbinding en een vergroot geluksgevoel van de deelnemers. Vergeet je zorgen van vandaag en morgen… zing gewoon mee!
Nadien neemt de lokale groep “Boer & Tuinder” over.  Als we het concept achter Boer & Tuinder in één woord zouden moeten omschrijven, zouden we zeggen: FEEST! Maar, Boer & Tuinder is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een rijkgevuld programma met muziek, aan elkaar geweven door een uniek concept: het boerenleven.
Daarna gaat SoulTwister ons meenemen in hun verhaal.
Om de avond jeugdig af te sluiten komt nog een Engsbergse DJ’s in actie.


De volledige winst van deze dag zal geschonken worden aan een aantal goede doelen.


Meer info:
 
Facebook: Bergvrienden Engsbergen
Allez, Chantez!: www.allezchantez.be
Boer & Tuinder: elinys.wixsite.com/boer-en-tuinder

Nog vragen?

Mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Navigatie