2006 Schotland dag 07

Dag 7: 10/04/06: Ullapool - Inverness

Om 08.00 staan we op.  Ik heb niet zo goed geslapen.  Om 08.30 ontbijten we in een Tea-Room.  5 maal Scottish Breakfast, 1 maal Ultimate Breakfast (voor Wim).  Ultimate Breakfast is met haggis.

2006 07

Om 10.05 vertrekt de bus naar Inverness.  Rond 11.30 zijn we in Inverness.  We gaan eerst de handbagage ophalen in het station.  Daarna proberen we een slaapplaats voor de nacht te vinden.  In het Backpackers Hostel zijn 6 plaatsen, maar niet op 1 kamer.  De vriendelijke receptionist belt wat rond en vindt uiteindelijk 6 plaatsen op een grote kamer in Hoho Hostel.  We besluiten in Hoho te gaan kijken en blijven daar, al is het niet een gezellige kamer.

We moeten nu een namiddag proberen te vullen.  Het stadje is niet zo groot en we hebben het al vlug gezien.  Overal staan ze hier buiten te roken.  In de pub mag niet gerookt worden.  We hebben de lokale pubs vanbinnen bestudeerd en met de kaarten gespeeld.

's Avonds gaan we Indisch eten.  We willen 3 keer een menu voor 2 personen bestellen.  De ober adviseert ons om aparte schotels te nemen.  Zo hebben we meer afwisseling.  We kiezen voor medium "heetheid" van de spijzen.  De ober doet zijn uiterste best, hij blijft vragen; dessert? koffie? thee?
We hebben lekker gegeten.  We maken eerst nog een wandeling langs de rivier om ons eten wat te laten zakken.

Navigatie