2006 Schotland dag 03

Dag 3: 06/04/06: Killilan - Achnashellach

Om 08.00 uur staan we op.  We maken zelf ons eigen ontbijt klaar.  Er is geen haast bij, we moeten niet te vroeg in Attadale zijn.(de trein komt pas om 17.15 uur)

Om 10.00 uur vertrekken we naar Attadale.  Het weer valt goed mee.  Af en toe een "shower", zelfs sneeuw, ook veel zon.  Rond 14.30 uur zijn we aan het station van Attadale.  Attadale zijn blijkbaar enkele huizen bij elkaar en het station is een platen barakske. We moeten onze arm uitsteken om de trein te laten stoppen.  We eten iets en staan daar ondertussen te bevriezen en nog bijna 2u te wachten op een trein.  Danny wil verder gaan tot aan het volgende station, Strath Carron, ongeveer 3 km verder.  Na een kort overleg besluiten we allemaal mee te gaan, alleen Luc B. blijft wachten.

2006 03

Strath Carron is niet veel groter dan Attadale. Toch staat hier een "deftig" station en, hoera, ook een hotelletje dat de ganse dag open is.  We drinken iets en kunnen ons warmen bij een haardvuur.  De baas rijdt het hout binnen met de kruiwagen.  We sturen een SMS naar Luc B., om hem op de hoogte te brengen van ons bier.  Hij is echter al in "Gerry's Hostel", onze volgende slaapplaats.  Wij geloven hem niet en denken hem op de trein wel terug te zien.  Als we opstappen, vragen we aan de treinbegeleider of ze in Attadale gestopt zijn om iemand op te laten stappen.  Niet dus.

Om 18.10 komen we bij Gerry aan.  Luc B. heeft ondertussen al verbroederd.  Hij heeft een lift gekregen.

Tocht: aankomst 18.10, tot Attadale: 13km, tot Strath Carron: 3km, tot Gerry: 3km, tijdens wandelen behoorlijk weer

We moeten onmiddellijk ons verblijf en drank betalen. (gierige Schot?)  's Avonds zitten we nog gezellig rond het haardvuur en luisteren LP's van Gerry.  We moeten dat wel allemaal strikt doen zoals Gerry zegt!!

Navigatie